Sidste frist for tilmeldinger til Prix Radio 2017

Siden juni har det været muligt at indsende bidrag til årets Prix Radio. Der er allerede kommet mange spændende bidrag og nu er det ved at være sidste chance. 28. august kl. 12 er absolut sidste deadline. Herefter samles de mange fagjuryer for at vurdere de indkomne bidrag.Årets radiopriser – Prix Radio – afvikles som sædvanligt i forbindelse med årets Radiodays. Prix Radio finder sted fredag 15. september i VEGA.

Årets jury er netop offentliggjort på www.prixradio.dk og det er en yderst kompetent samling af erfarne branchefolk og stærke faglige kompetencer, der skal bedømme de forskellige kategorier.

Kategorierne spænder fra klassiske genrer som Årets dokumentar og Årets interview til en række kategorier, der favner den udvikling som radiomediet har gennemgået ved at skabe mulighed for at konkurrere i f.eks. Årets brug af Sociale Medier, Årets Podcast mv.

I de enkelte fagjuryer sidder kompetente folk, der på hver sin måde har relevant erfaring hvad enten det drejer sig om dokumentarisme, reklameproduktion, sociale medier eller podcast.

Ønsker man at nominere sig selv, sin kollega eller sin konkurrent gøres det via websitet www.prixradio.dk, hvor man også kan læse mere om kriterier, deadlines og juryernes arbejde.

Ekstra Bladet uddeler igen i år Den Gyldne Mikrofon til årets bedste radiovært.

Prisen går til den eller de radioværter, som radiolytterne synes, gør det allerbedst i æteren. Det er lytterne, der både nominerer og kårer vinderen, så det er en eftertragtet pris, hvis man er radiovært.

Den samlede oversigt over Radiodays program, tilmelding til konferencen og øvrig info kan findes på www.radiodays.dk, der opdateres løbende frem mod konferencen.

Be the first to comment on "Sidste frist for tilmeldinger til Prix Radio 2017"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*