Bauer Media henter inn team på tre komikere for å vekke folk på Radio Rock

Komikerne Olav Svarstad Haugland, Halvor Johansson og nykommer Henrik Bjørnson vekker Norge med ekte rock i morgensendingen «Stå Opp med Radio Rock».

Rock på radio har blitt en større suksess enn radioselskapet Bauer hadde våget å håpe på. Nå ansetter de flere radio- og tv-profiler i håp om å nå enda flere lyttere når FM stenges. Det er komikerne Olav Svarstad Haugland, Halvor Johansson og nykommer Henrik Bjørnson som skal vekke Norge med ekte rock i morgensendingen “Stå Opp med Radio Rock”.

De nye programlederne er komikerene André Jerman, Vidar Hodnekvam, Ole Soo og Henrik Bjørnson, samt rockejournalist Helle Stenkløv. Alle de nye stemmene blir å høre på lufta i løpet av september.

I følge helt nye tall fra TNS Kantar lytter over 100.000 til Radio Rock hver eneste dag. Kanalsjef Stian Eliassen er henrykt over tallene og håper de nye programlederne skal åpne ørene til flere for kvalitetsrock.

– Med flere nye stemmer og program på Radio Rock, håper vi at enda flere skal få ørene opp for ekte rock, sier Stian Eliassen, kanalsjef i Radio Rock.

– I Norge har Metallica, Foo Fighters, Nirvana og Green Day alltid hatt mange fans. Nå har sjangeren «ekte rock» også sin egen radiostasjon, sier Eliassen, som også har norske Kvelertak og Turbonegro på menyen.

Radio Rock ble startet av entusiaster i 2013 og hadde i begynnelsen bare en håndfull lyttere.

– I dag er situasjonen en helt annen, sier Eliassen, som håper på at slukking av FM-båndet skal gi Norge et skikkelig løft for ekte rock i Norge.

Rockejournalist Helle Stenkløv blir å høre på Radio Rock denne måneden.

Be the first to comment on "Bauer Media henter inn team på tre komikere for å vekke folk på Radio Rock"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*