En strålende mariusgenser-kledd DAB-nyhet – fra Storbritannia

I høst lanserer verdens største produsent av digitalradioer, Pure, tre DAB-radioer ikledd den norske Mariusgenseren. Sammen med flere andre produsenter har britiske Pure forelsket seg i det norske mønsteret, og produsert produkter som fremmer norsk stolthet og tradisjon.

Marius-mønsteret er det mest håndstrikkede mønsteret i Norge og regnes i dag som et norsk ikon. Mønsteret fanger Nordmenns forkjærlighet til naturen, folkelighet og norske verdier. Pure har latt seg inspirere av mønsteret og har nå videreutviklet to av sine radioer fra POP-familien, samt den populære nattbordsradioen Siesta Rise.

– Siden starten har designet av digitalradioer stort sett vært uendret, til tross for utviklingen i forbrukerlyttervaner. Pop-serien ble designet etter hvordan forbrukerne ønsket at sine digitalradioer skulle se ut. Dette var en stor suksess og derfor har vi valgt å videreutvikle denne serien med et mønster verdsatt av det norske folket, sier Country Manager, Jasper Wybrants i Pure.

Pure tror de nye radioene er perfekte for dem som trenger nye radioer – blant annet på hytta.

– Etterhvert som FM-nettet slukkes er man nødt til å bytte til en DAB-løsning for å kunne høre radio, både hjemme og på hytta. POP Marius og Siesta Marius er brukervennlige løsninger som vi er sikre på vil gjøre overgangen fra FM til DAB litt hyggeligere, sier Wybrants.

Brukervennlig og folkelig

To av de tre ny-lanserte Marius-radioene, POP Midi og POP Maxi er hentet fra Pures POP- serie. Denne serien er et revolusjonerende resultat av et omfattende forsknings- og innsiktsarbeid, hvor også norske forbrukere har deltatt. POP-serien er dermed designet av og for lytteren, slik brukerne egentlig vil ha den. Den prisvinnende klokkeradioen Siesta Rise er også ikledd Marius-genser. Vekkerklokken tilpasser seg automatisk rommets lyssetting og kan spille av din favoritt-radiokanal eller yndlingsmusikk over Bluetooth. Alle radioene kommer i to farger. Det urnorske rød, hvite og blå mønsteret, eller det ny-moderne grå, hvite og svarte.

Be the first to comment on "En strålende mariusgenser-kledd DAB-nyhet – fra Storbritannia"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*