Helene Husvik melder overgang fra TV 2 til Radio Norge

Helene Husvik blir å høre på lufta som nyhetsanker og -journalist på Radio Norge. Husvik kommer fra TV 2 der hun siden 2010 har jobbet i sportsredaksjonen og ledet programmene FotballXtra og Fotballkveld. – Dette er spennende, sier Husvik.

Den 28 år gamle tidligere TV 2-programlederen gleder seg til å starte i Radio Norge, men innrømmer samtidig at hun er litt nervøs foran første direktesendte nyhetssending.

Selv om det å dekke tradisjonelle nyheter fra inn- og utland blir hennes daglige jobb, skal hun til Sør-Korea for å dekke de olympiske leker i februar for Discovery.

– Ja, det er en avtale jeg inngikk før jeg begynte i Bauer og de er helt komfortable med det, sier hun.

Husvik blir nå kollega med sin tidligere tv-kollega, Samantha Skogrand, som begynte som nyhetsanker på Radio Norge nå i høst.

Nyhetsredaktør Arne Sandvik i Bauer Media sier han er veldig glad for at Husvik velger radio etter mange år på skjermen, og at hun er en stor ressurs også på andre områder enn på sport, der hun har sin spiss-kompetanse.

– Håndverket bak god journalistikk er i hovedsak det samme enten det handler om sport, hendelse eller politikk, sier Sandvik.

Be the first to comment on "Helene Husvik melder overgang fra TV 2 til Radio Norge"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*