Medierosen til “Salmer til alle tider” på NRK P1

Gudbjørn Bondhus (t.v) og Kjetil Lillesæter kan smile etter at de ble tildelt Medierosen 2017 fra Tro&Medier for radioprogrammet "Salmer til alle tider". Foto: Erlend Lånke Solby/NRK

De to sunnmøringene Gudbjørn Bondhus og Kjetil Lillesæter er tildelt Medierosen 2017 fra Tro & Medier for sitt P1-program “Salmer til alle tider”. Det kjente programmet som besitter plass i sendeflaten på P1 på søndagskvelden får ros for å bevare sin sterke posisjon i et radiolandskap i stadig endring.

Gudbjørn Bondhus og Kjetil Lillesæter ble tildelt Medierosen 2017 under LINK-konferansen til NORME på Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo tirsdag denne uken.

Juryen kan ikke rose vinnerne nok og understreker blant annet at programmet er høyaktuelt i et flerkulturelt samfunn, for å gi innblikk i våre kristne røtter og hvordan salmene fortsatt lever i oss i dag. Menneskers livssyn er helt sentralt i dagens samfunn, og er det som dypest sett styrer våre holdninger og handlinger.

Juryen mener derfor at slike programmer, som gir et varmt og nært møte både med enkeltmennesker og salmeskatten, vil kunne bidra til økt forståelse på tvers av livssyn.

– Det var inspirerende å bli nominert, men vi ble overrasket over å få prisen i konkurranse med Petter Uteligger, «På flukt» og flere andre gode TV-programmer, sier Kjetil Lillesæter til NRK Møre og Romsdal.

De fleste programmene produseres på NRK Tyholt i Trondheim.

Be the first to comment on "Medierosen til “Salmer til alle tider” på NRK P1"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*