Ny kanalredaktør til P3

Steffen Raastrup bliver kanalredaktør for P3. Foto: Agnete Schlichtkrull © Type 1

Steffen Raastrup bliver kanalredaktør for P3 og skal være med til at sætte den strategiske retning for kanalen. – Steffen Raastrup har et enestående indblik i målgruppens medievaner og er samtidig både visionær og forandringsvillig, siger DRs radiochef Gustav Lützhøft.P3 er klar med en ny kanalredaktør, og han er gået i gang med arbejdet med det samme.

Den nye redaktør er Steffen Raastrup, der har været i DR siden 2011 og senest har været konstitueret kanalredaktør på DR3 i et års tid.

Som kanalredaktør for P3 i DR Medier skal Steffen Raastrup tegne og sætte den strategiske retning for kanalen. Derudover skal han – sammen med redaktionerne i DR – udvikle indholdstilbuddene på P3, så kanalen fortsat kan være ét af de absolut vigtigste mediefællesskaber for unge i Danmark.

– Steffen Raastrup har et enestående indblik i målgruppens medievaner og er samtidig både visionær og forandringsvillig. Og så har han over de seneste år skabt stærke relationer på tværs af DR såvel som i det eksterne produktionsmiljø. P3 er DRs helt store kontaktflade med yngre danskere og dermed en vigtig opgave at løfte over de kommende år. Jeg kunne ikke tænke mig en bedre kandidat til jobbet, siger DRs radiochef Gustav Lützhøft.

Uddannet i film- og medievidenskab

Steffen Raastrup overtager den ledige post efter Sara Bro Sæhl, der er blevet redaktør for tværgående projekter i DR Ung.

Steffen Raastrup er 41 år og uddannet cand. mag. i film- og medvidenskab fra Københavns Universitet i 2005. Steffen Raastrup indledte karrieren som højskolelærer på Testrup Højskole og som kommunikationsrådgiver i Advice A/S, inden han i 2011 kom til DR og i fem år var markedsføringsansvarlig for blandt andre DR3, P3 og dr.dk, inden han indtil for nylig var konstitueret kanalredaktør på DR3.

Be the first to comment on "Ny kanalredaktør til P3"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*