P3s Jørn Kaarstad skal spille på flere strenger med eget P13-show

Jørn Kaarstad med nytt program på NRK P13. Foto: Erlend Lånke Solbu/NRK

NRK P3 mister ikke en programleder, men P13 blir i aller høyeste grad en programleder rikere. Jørn Kaarstad skal bokstavelig talt spille på flere strenger og sier til RadioAssistant at muligheten best kan beskrives som en luksus.

En liten fugl sa noe om at Jørn Kaarstad skulle bli å høre på P13 så vi kastet oss over Facebook og ropte på Jørn. Det skulle forøvrig vise seg at det å finne ham i kontaktlisten er litt vanskeligere nå enn før – han bruker alternativ staving av navnet sitt.

Uansett, Jørn svarer at han ikke forlater P3 men skal gjøre begge deler;

– Fortsetter i P3 ja. Sender mandag-torsdag fra 10-12 hos P3 og lørdager 13-15 på P13

Men hva er det som gjør P13 attraktiv?

– Det som gjør den sendinga attraktiv for meg er jo det at jeg får spille den type rock og punk som jeg elsker. Jeg har et formidlingsbehov på vegne av veldig mange band, hehe. I 2017 er det jo en luksus å få mulighet til å lage noe slikt, skriver han inn i Facebook Messenger fra mobilen.

P13 er ikke like stor som for eksempel P1+, men vi har inntrykk av at de som elsker P13 elsker dem med store blokkbokstaver.

Hva gjør du i showet?

– I showet skal jeg gi deg alt fra spennende nye band som fortjener større oppmerksomhet til gamle rockehelter folk kanskje har glemt? Det blir med andre ord alt fra etablerte band som Rancid og Queens Of The Stone Age til nyere og mer ukjente band som f.eks PUP og Beach Slang. Fellesnevneren er at jeg digger dem alle.

Vi gratulerer Jørn Kaarstad med nytt program på ny radiokanal.

Skifter du jobb? Nytt program? Ny podcast? Vi hører mer enn gjerne fra deg: tips@radioassistant.com

Be the first to comment on "P3s Jørn Kaarstad skal spille på flere strenger med eget P13-show"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*