Samarbeidsrådet for Nedre Romerike ønsker at NRK flytter hovedkontoret til regionen

Radiohuset på Marienlyst. Foto: Mahlum/Public Domain

NRK har vedtatt at de skal flytte hovedkontoret fra Marienlyst innen fem til ti år. Hvor de skal flytte er ikke klart, men nå har Samarbeidsrådet for Nedre Romerike meldt seg på i kampen for å få NRK hjem til seg. Regionen har fra før tiltrukket seg Norges Varemesse, Coca-Cola og Posten.

Samarbeidsrådet for Nedre Romerike (SNR) ønsker at NRK flytter sitt hovedkontor til deres område. Det går frem av en analyserapport utarbeidet av PR-byrået Panor Public Affairs AS for SNR. Det var Romerikes Blad som først skrev om saken (saken ligger bak en betalingsmur).

Områdene som er vurdert er Lørenskog stasjon, Lørenskog sentrum og Lillestrøm.

I fjor vedtok NRKs styre flytting av hovedkontoret på Marienlyst innen fem til ti år.

Be the first to comment on "Samarbeidsrådet for Nedre Romerike ønsker at NRK flytter hovedkontoret til regionen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*