Tiny Audio lanserer to nye DAB-adaptere i C-serien

Norske Tiny Audio – fra TT Micro som også står bak suksessen Pinell – lanserte to nye DAB-adaptere på IFA-messen i Berlin før helgen. Etter å ha utstyrt store deler av Norge med DAB-radioer ser produsenten nå til Europa hvor digitaliseringen nå fortsetter.

Snart er overgangen til DAB fullført og enda er det mange biler som ikke har oppgradert sin radio til DAB+. Norske Tiny Audio har vunnet en rekke tester i magasiner og nettaviser. Det har blitt solgt over 300 000 adaptere av serien siden oppstarten for snart 4 år siden. På fredag lanserte selskapet to nye produkter i den prisvinnende C-serien.

– Å tilby gode produkter er en viktig del av digitaliseringen av Norge. Nå er det også en rekke andre land som skal starte overgangen til DAB+ og vi planlegger å ta Europa med storm, sier Tom Vedvik i TT Micro.

Selskapet beskriver de to nye produktene på denne måten:

Nye Tiny Audio c7: Enklere blir det ikke
Dette er et DAB-adapter som er lite, diskret og svært enkel å bruke. Plugg DAB-adapteret C7 inn i bilens sigarettenner, sett inn den medfølgende antennen og vips så er du klar til å høre på radio.
Du kan også lade mobilen gjennom USB-porten på C7.

Nye Tiny Audio C8: Kvalitetslyd
Tiny Audio C8 får sin kraft fra et 12V uttak i kjøretøyet og sender DAB-signalet som radiobølger via FM. Den ekstra store skjermen viser kanal-, spor- og program informasjon. Adapteren kan også kobles til via bilens Aux-inngang, noe som vil gi deg enda bedre lydkvalitet.

Be the first to comment on "Tiny Audio lanserer to nye DAB-adaptere i C-serien"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*