Veteran kan bli Årets Radionavn

Radio Vinyl med Vidar Lønn-Arnesen.Programleder Vidar Lønn-Arnesen på Radio Vinyl. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix / CC BY 3.0

Vidar Lønn-Arnesen har etter flere års radiotaushet gjort et etterlengtet og enestående comeback, til glede for radiofans over hele Norge. Og det med brask og bram. For kun få måneder etter at radioveteranen startet som programleder i DAB-kanalen Radio Vinyl, er 78-åringen nå nominert til Årets Radionavn.

Radioveteranen, som har presentert favorittmusikken til flere generasjoner med nordmenn i programmer som Norsktoppen, Ti i skuddet og Da Capo! sier det er en stor ære å bli nominert.

– Ikke minst veldig morsomt å være nominert til Årets Radionavn sammen med alle de fremadstormende unge! Bransjen trenger deres friske krefter, smiler Lønn-Arnesen.

Og han har heller ikke dårlig samvittighet for å gå ungdommen i næringen ved å jobbe hele sommeren.

– Kanskje flere eldre burde skaffet seg sommerjobb, ler Lønn-Arnesen, som i sommer har tatt for seg de største låtene fra 50-, 60- og 70-tallet i «Hitparaden» på Radio Vinyl.

– Radio Vinyl er hjemmebane for meg. De spiller den beste musikken fra de tiårene som er nærmest mitt musikkhjerte, sier Lønn-Arnesen.

Lønn-Arnesen er tidligere tildelt Kongens fortjeneste medalje og Prix Radios ærespris for sitt arbeide, og hans comeback var for mange lyttere som verdsetter erfaring og kvalitet årets hyggeligste radionyhet. Han blir å høre i flere Vinyl-programmer utover høsten.

De fire andre nominasjonene til Årets Radionavn er Radio 102, NRK P1s Pål Plassen, P3morgen og P4s Michael Andreassen.

For å stemme frem Årets Radionavn går du hit: https://radio.no/radiodagene/ og velger din favoritt.

Oslo ca. 1966. Programleder Vidar Lønn Arnesen i studio i NRK, med LP-plater, bl.a. en LP med Jm Reeves. Foto: Timmie Skotaam / Aktuell / NTB Scanpix/CC BY 3.0

Be the first to comment on "Veteran kan bli Årets Radionavn"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*