Ledig stilling: P4 søker redaksjonssjef

Dette er oss

Vi ønsker å styrke vår redaksjonelle stab, og søker nå en redaksjonssjef til å lede arbeidet med å forvalte og videreutvikle innholdet på Norges største kommersielle radiokanal.

Radio er inne i en spennende periode med digitalisering og en kraftig utvikling i kanaltilbudet, og vi ser etter en person som kan sørge for at P4 er en tydelig og viktig stemme i det norske radiomangfoldet også i fremtiden.

Dette er deg

Vi søker en person som er lidenskapelig opptatt av radio, som kjenner radiomediet godt, og som har god fartstid innenfor redaksjonelt arbeid. Du må være kreativ og strukturert, være over snittet samfunnsinteressert og ha god allmennkunnskap. Ledererfaring er en fordel.

Dette er jobben

Dine arbeidsoppgaver vil være å lede det daglige redaksjonelle arbeidet, tett oppfølging av programmedarbeidere, samt å jobbe med kreative prosesser og utvikling av nye radiokonsepter.

Redaksjonssjefen vil jobbe ved vårt avdelingskontor i Akersgata i Oslo.

Søknadsfrist: 1.11.17

Vi ønsker at søknad og cv kun sendes elektronisk til: stilling@p4.no

Ønsker du ytterligere informasjon om stillingen kan programredaktør Anders Opsahl kontaktes på 913 66 575 eller anders.opsahl@p4.no.

Om P4-gruppen

P4-gruppen er landets største kommersielle radiohus med over 2,4 millioner ukentlige lyttere. I gruppens kanalportefølje er stasjonene P4, P5, NRJ, P6 Rock, P7 Klem, P8 Pop, P9 Retro og P10 Country. Vi er heleid av Modern Times Group (MTG).

Be the first to comment on "Ledig stilling: P4 søker redaksjonssjef"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*