Belinda Jakobsen

Kilde: belindajakobsen.blogg.no

Belinda Jakobsen befinner seg i Kristiansand og blogger om livet sitt der og den nye jobben i NRJ Kristiansand. Hun mener selv at hun om 10 år er en radiostjerne av de sjeldne.

Navn:
Belinda Jakobsen

Stilling:
Programleder/Salgskonsulent/Konseptutvikler

Lynrask CV:
3 år med media & kommunikasjon, litt strøjobber her og der, ett semester med Radio & TV på Gimlekollen Mediehøgskole, 2 år som podcastproducer der jeg jobbet med 10-12 av landets fremste artister for blogg/videoblogg firmaet iPublish.no, og nå, NRJ Kristiansand!

Beste øyeblikk i radiokarrieren?
I og med at radiokarrieren min startet for 2 dager siden, vil jeg si at første gang jeg nailet Top Hour’n var en fint øyeblikk.

Kjedeligste / mest triste øyeblikk i karrieren?
Ikke opplevd enda! Phew.

Hva skjer hos deg akkurat nå?
Akkurat nuh jobber jeg med å videreutvikle konseptet mitt her hos NRJ Kristiansand, som heter «Belindas Univers». Belindas univers er et program som vil bli ledet av meg (les: belindajakobsen.com), en av Norges mest populære bloggere. Programmet vil bli kjørt fra 13.00 til 14.00 pa? hverdager (man-fre), og vil dreie seg om mote, trender, design, mat, drikke, ha?r og make-up, og vil gjennom interaktive medier som Twitter, Facebook og blogg (belindasunivers.no) markedsføre va?re partnere.

Hvilken radiostasjon hører du på?
NRJ Kristiansand! :)

Hva gjør du om 10 år?
Om 10 år er jeg en radiostjerne av de sjeldne, dersom radio fortsatt er eksisterende i den form det er i dag. Om ikke, hiver jeg meg på neste radiobølge og surfer på denne!

15 Comments on "Belinda Jakobsen"

 1. Espen Høgh | 07/03/2010 at 11:41 |

  En radioprofil som har jobbet i radio i 2 dager? Dere kan vel bedre enn det RA?

 2. Det er ingen nedre grense i forhold til erfaring hva Radioprofilen angår. Vi er alltid opptatt av å gi så mange som mulig anledning til å bli kjent med gamle og NYE folk i bransjen. Når det gjelder denne profilen så har den nyhetens verdi fordi den lar oss alle bli kjent med en ny programleder på en helt ny stasjon.

 3. Har kanskje noe med det faktum at damen ikke akkurat har et «radiofjes»…?

 4. Har vanskelig for å se at Gine skulle velge en profil etter utseende…

 5. Dette må jo seriøst være den nest teiteste diskusjonen i radioassistant.com sin historie… Det spiller da virkelig ingen rolle om ukens radioprofil har jobbet i bransjen i 1 dag eller 1 århundre… Ærlig talt…

 6. Thomas PK | 07/03/2010 at 23:46 |

  Hvilken diskusjon er den teiteste da Espen? :-)

  Men jeg må helt ærlig også si at dette er en totalt kjedelig profil.
  Helt tydelig en person som er mer opptatt av å fronte seg selv og sin blogg, enn å lage bra radio.
  Det må da finnes mange andre mer spennende radiopersonligheter å ta av enn dette???????

  Bjørn Faarlund, Øivind Loven, Geir Schau, Henriette Lien, Petter Lavern, Stian Elisassen, Helge B.Engelstad, Lars Østli, Anders Opsahl, Anne Marte Moe, Einar Kristiansen, Morten Marius Karlsen, Tom Arild Olsen, Reidar Buskenes?????
  Jeg bare kaster ut noen navn jeg gjerne kunne tenke meg høre mer om.

  Radioassistant er ett bra nettsted, er innom hver dag og liker det jeg leser.

  Ellers må jeg kaste ut litt generell kritikk til alle lokalradioer, spesiellt de i Oslo her jeg bor.
  Jeg synes alle som har fått ny konsesjon låter helt likt, ihvertfall alle de store stasjonene.
  Etter 1.januar har jeg kuttet ut å høre på lokalradio i Oslo, jeg har byttet til Radio Norge.
  Alle de store i hovedstaden er jo bare blitt bleke kopier av gamle Radio 1, P5, Metro, NRJ spesiellt mangler veldig personlighet og er møøkkakjipt å høre på.

  Jeg håper de alle sammen får inn litt sprudlende personligheter igjen snart

 7. Jeg vil tørre å påstå at Endre og Gine har laget et søkefelt på denne siden for en grunn. Søker du på en del av navnene du lister opp her, vil du merkelig nok finne Radioprofiler på nettopp disse!

 8. Godt at «alt var mye bedre under krigen» og «den gangen laget vi MYE bedre radio enn hva denne «gjengen med jyplinger som ikke kan faget sitt og håndverket liksom». Det året det var så bratt, ja DA laget vi god radio da…

  Ærlig talt – hva som er en god radiopersonlighet og ikke er smak og behag, og jeg synes faktisk at bransjen, spesielt en del av de som har vært med en stund, kan droppe bessevisserholdningen og heller være glad for at det er rekturing til bransjen, og spesielt jenter, og kanskje innse at radio er ikke nødvendigvis det det var på 90-tallet – men at det er en helt annen bransje i dag. Det betyr ikke nødvendigvis at det er dårligere. Alt til sin tid.

  Poenget er uansett at det blir litt smålig og at jeg faktisk like gjerne vil høre om det som kan bli morgendagens stjerner som gårsdagens stjerner.. Er det rart radiobransjen ikke går videre…

 9. Thomas PK | 08/03/2010 at 05:03 |

  Ok, jeg legger meg flat – Stian Elliassen ligger faktisk i arkivet over radioprofiler, men han var også den eneste av overnevnte navn.
  Jeg må også stille spørsmål om hvem som har en «besservisser» holdning her inne, så langt jeg kan se er det stort sett saklige innlegg som dominerer kommentarene her på radioassistant.
  Jeg ser ihvertfall ikke på meg selv som en «besservisser» fordi jeg mener at storbyradioene nå låter helt likt som det Radio 1 har gjort i alle år.
  Når det gjelder radioprofiler synes jeg det er mer spennende å lese om morsomme radioøyeblikk opp igjennom tiden fremfor å lese at det største i karrieren skjedde for få dager siden da man for første gang snakket på radio.
  Nå har jeg sagt mitt og siden jeg ikke skal skli ut av tema her tror jeg dette blir mine siste ord i denne saken!

  eller forresten – Heia Radio Norge :-)

 10. Espen Høgh | 08/03/2010 at 07:34 |

  Er ikke det at jeg er i mot at man skriver om helt rykende ferske talenter i bransjen, men om man kun har jobbet med radio i to dager har man ikke rukket å bli en «radioprofil». Derfor synes jeg navnet på denne featuren til RadioAssistant blir feil. Man blir ikke en profil på to dager…

  Støtter også meg opptil det som blir skrevet her; Jeg får inntrykk av at vedkommende mer opptatt av å fronte bloggen sin enn å lage radio. Det skinner veldig godt gjennom…

 11. Det er en misforståelse i forhold til navnet på vår feature. Radioprofilen henviser ikke til at personen vi snakker med ER en profil, navnet betyr at vi ser på profilen til en person som er involvert i radio. Dette behøver ikke bety at personen engang er en programleder; det kan være en person i ledelsen, en politiker som jobber med radiosaker, en selger, en produsent etc. Poenget med Radioprofilen er å bli kjent med folk i bransjen, også dem som er nye.

  Hva man mener om folk er en subjektiv sak, om man ikke liker bloggere eller folk som dette, som er veldig selvsikre, så er det helt greit. Men vi kan ikke velge mennesker å snakke med basert på om noen vil føle det vanskelig å forholde seg til livene deres.

 12. Ordbok forklaring på “profil”: -A short biographical sketch of a subject.

  Vårt grunnlag når vi velger profiler er både å introdusere nye til bransjen foruten å la “gamle travere” få lov til å dele gode minner fra “gamle dager”. Og som Endre også tidligere har nevnt her i denne saken; hos oss kan en Radioprofil være så mangt.

  Vi har en lang liste med kommende profiler, så det er ingen grunn til panikk, det blir også i fremtiden mye “godt og blandet” lesestoff , deriblant gode historier/minner og anekdoter fra veletablerte radiofolk – hvis de velger å dele disse med oss vel å merke. ;-)

 13. Jarel Samba | 08/03/2010 at 19:20 |

  Utfordret meg til å lytte på denne ferske «radioprofilen». Det som slo meg etter en drøy halvtime var at dette «universet» må inneha tittelen som verdensmester i tekstreklame. Makan til regelbrudd har jeg aldri sett eller hørt tidligere (Og kommer sikkert ikke til å det høre igjen)

  Det første jeg hørte var en firmapresentasjon på lufta. Senere kom en radioreklame fra nevnte firma i en reklameblokk. Og som ikke det var nok. Her: http://www.belindasunivers.com/ presenteres jammen meg firmaet igjen. (og mange til) I en radioblogg laget av programlederen.

 14. Hvis Belindas univers er NRJs drømmeunivers, så forteller vel det mer om hva slags syn de har på oss lyttere. Dette var dårlig fjortisradio! Mne, nå er kanskje jeg for gammel, med mine 28 år…?

 15. Aleksander | 10/03/2010 at 21:42 |

  Du forsvant nok ut av målgruppa allerede på slutten av 90-tallet :)

Legg inn en kommentar