Belinda Jakobsen

Kilde: belindajakobsen.blogg.no

Belinda Jakobsen befinner seg i Kristiansand og blogger om livet sitt der og den nye jobben i NRJ Kristiansand. Hun mener selv at hun om 10 år er en radiostjerne av de sjeldne.

Navn:
Belinda Jakobsen

Stilling:
Programleder/Salgskonsulent/Konseptutvikler

Lynrask CV:
3 år med media & kommunikasjon, litt strøjobber her og der, ett semester med Radio & TV på Gimlekollen Mediehøgskole, 2 år som podcastproducer der jeg jobbet med 10-12 av landets fremste artister for blogg/videoblogg firmaet iPublish.no, og nå, NRJ Kristiansand!

Beste øyeblikk i radiokarrieren?
I og med at radiokarrieren min startet for 2 dager siden, vil jeg si at første gang jeg nailet Top Hour’n var en fint øyeblikk.

Kjedeligste / mest triste øyeblikk i karrieren?
Ikke opplevd enda! Phew.

Hva skjer hos deg akkurat nå?
Akkurat nuh jobber jeg med å videreutvikle konseptet mitt her hos NRJ Kristiansand, som heter «Belindas Univers». Belindas univers er et program som vil bli ledet av meg (les: belindajakobsen.com), en av Norges mest populære bloggere. Programmet vil bli kjørt fra 13.00 til 14.00 pa? hverdager (man-fre), og vil dreie seg om mote, trender, design, mat, drikke, ha?r og make-up, og vil gjennom interaktive medier som Twitter, Facebook og blogg (belindasunivers.no) markedsføre va?re partnere.

Hvilken radiostasjon hører du på?
NRJ Kristiansand! :)

Hva gjør du om 10 år?
Om 10 år er jeg en radiostjerne av de sjeldne, dersom radio fortsatt er eksisterende i den form det er i dag. Om ikke, hiver jeg meg på neste radiobølge og surfer på denne!

Skrevet av Gine Juel Lundgren - 07. mar 2010 - 08:41