Redaksjonsmøtet 27. april 2010

Tirsdag…ukens klart lengste dag, men fortvil ikke! Ta frem ditt favorittkrus og brygg deg en deilig kopp kaffe, eller te, for her kommer det mye interessant lesestoff som kan sprite opp dagen. Redaksjonsmøtet er i gang!

Kan ikke lenger tygge over en hamburger

Kilde: Digital Spy

Sammendrag: Ifølge ryktene sliter Heidi Montag med å tygge maten etter alle de plastiske operasjonene hun fikk gjennomført for bare noen få måneder siden.

Vinkling 1: Det er selvsagt ikke det samme som å ta en plastisk operasjon, men har du noen gang trukket visdomstenner? Folk sier jo de opplever dette svært så forskjellig, så hør med lytterene hvordan deres opplevelse av det hele var. Phoners/tekst.

Vinkling 2: Hvilken operasjon eller inngrep kunne du minst tenke deg å måtte ha. Hva er begrunnelsen? Enquete!

Vinkling 3: Hvor mye smerte er skjønnhet egentlig verdt? Ta en tur innom et helsestudio og prat med folk om slitet det er å ha en sunn livsstil og om det er verdt det? Reportersak.

Vinkling 4: Hva gjør en person pen, vakker eller kjekk? Hvorfor? Phoners/tekst.

Vinkling 5: Er det noen lokalt som gjør plastiske inngrep? Hva med botox-injeksjoner? Hva med hudklinikker? Snakk med dem om hvorfor folk kommer dit for å få behandlinger. Reportersak/phoner.

Utelukker ikke barn nummer fire

Kilde: People

Sammdrag: Fra før av har Victoria og David Beckham tre sønner, men de ønsker seg desperat en liten pike. Paret utelukker nå derfor ikke at de kommer til å prøve å få enda et barn innen kort tid.

Vinkling 1: Hvor mange barn ønsker du deg? Phoners/tekst.

Vinkling 2: Hvis du kunne velge og vrake som du ville, hva slags kjønn vil du barnet ditt skal ha? Phoners/tekst.

Vinkling 3: Når er det perfekte tidspunkt å få et barn? Snakk med en lege eller helsesøster om de fysiske kriterier og spør deretter folk hva de føler er rett – er det noe som er for ungt/gammelt? Reportersak + phoner/tekst.

Vinkling 4: Hva koster bleier om dagen? Lag en bleiebørs a la bensinpris index. Redaksjonen.

Vinkling 5: Babynavn – hva er originalt og hva blir FOR originalt? Phoners/tekst.

Trener så svetten renner to timer hver dag!

Kilde: People

Sammendrag: For å få magemusker av sten trener Kirsten Davies to timer hver dag. Hun trener så svetten renner i strie strømmer, men mener det hele er verdt det.

Vinkling 1: Hva er den verste treningsformen du kan forestille deg og som du gjør alt du kan for å unngå? Enquete/phoners/tekst.

Vinkling 2: Hvilken del av kroppen føler du at du må trene mer? Phoners/tekst.

Vinkling 3: Snakk med en lege om BMI – hva er det og kan man stole på BMI? Reportersak/phoner.

Vinkling 4: Hva er det verdt å ofre for den perfekte kroppen? Phoners/tekst.

Vinkling 5: Hva ser du etter, fysisk, i en partner? Enquete/phoners/tekst.

Handler på IKEA

Kilde: The Sun

Sammendrag: De fleste drar til IKEA når de skal innrede huset sitt, dette inkluderer også tidligere Atomic Kitten stjerne Kerry Katona da hun nylig skulle handle inn til sitt nye herskapshus i Surrey i England.

Vinkling 1: Har du noen gang tatt «IKEA testen» sammen med din kjære? De sier jo at de fleste forhold kan ryke etter en tur på IKEA, hør med lytterene om de har noen minnerike IKEA-turer. Phoners.

Vinkling 2: Er IKEA bare plastikk og billig skrot? Burde man egentlig handle på IKEA eller dra et annet sted hvor man får mindre for pengene med bedre kvalitet, eller er IKEA bra nok? Enquete.

Vinkling 3: Montering av møbler er alltid «moro» – vi leter etter historier! Phoners/tekst.

Vinkling 4: Hva er det beste Sverige har gitt oss? Phoners/tekst.

Vinkling 5: Hva kjøpte du sist på IKEA? Phoners/tekst.

Be the first to comment on "Redaksjonsmøtet 27. april 2010"

Legg inn en kommentar