Flashback 18. mars 2011

(Foto: RadioAssistant.com)

I dagens Flashback har vi aircheck fra DR P4, NRK P1 Østafjells, Radio 102, Kanal 24 og 2 Ten FM. I nyhetene kan du lese om sms-skandale i Danmark og at DAB er essensielt i digitalisering av radio.

Hør airchecken på din mobil nå!
For 1 år siden – 2010 – Alex Nyborg Madsen @ DR P4

Hør airchecken på din mobil nå!
For 1 år siden – 2010 – Raymond Johansen @ NRK P1 Østafjells

For 1 år siden – 2010 – Nærradio sender i DAB+
Teracom gjennomfører sammen med svensk radiobransje en digitalradiopilot, og som en del av denne piloten er nærradioer blitt gitt anledning til å samle digitalerfaring også. Fra før sender Studentradioen 98,9 og nå skal også Radio Lidingö bli digital.

For 1 år siden – 2010 – DAB er essensiellt i digitalisering av radio
Radiodays Europe er i gang og BBC-sjef Tim Davie var en av dem som åpnet den europeiske radiokonferansen. Han talte til de over 400 personene tilstede om radio og fremtiden og slo fast at internett ikke er robust nok.

For 1 år siden – 2010 – SMS-skandale i Danmark
DR P4 programmet P4 Aften ba lytterene om å sende tekstmeldinger uten at programmet gikk direkte. I en pressemelding lover DR bot og bedring og sier det aldri var deres intensjon å “forlede” lytterene. Allerede i 2007 beskrev nettstedet Radionyt.com hvordan P4 gikk i opptak og sa det var direkte.

For 1 år siden – 2010 – Vil du være gjesteprogramleder på P4?
P4 inviterer folk som vil prøve seg som programleder på Norges største kommersielle radiostasjon til å delta i en auksjon til inntekt for Kreftsaken. Det vinnende budet får glede seg over et interessant punkt på sin CV og masser av god samvittighet.

For 1 år siden – 2010 – DR kan miste FM4
Danmarks Radios konsesjon til det fjerde riksdekkende FM-nettet (FM4) i Danmark utløper ved årets utgang, og fra DRs styreleder Michael Christiansen heter det at man ikke kan protestere om politikerene mener at konsesjonen bør gis til noen andre, melder Radionyt.com.

Hør airchecken på din mobil nå!
For 2 år siden – 2009 – Synøve Olden Jørgensen @ Radio 102

Hør airchecken på din mobil nå!
For 4 år siden – 2007 – Lars Eikanger @ Kanal 24

Hør airchecken på din mobil nå!
For 5 år siden – 2006 – Howard Richie @ 2 Ten FM

Be the first to comment on "Flashback 18. mars 2011"

Legg inn en kommentar