Flashback 26. august 2011

(Foto: RadioAssistant.com)

I dagens Flashback har vi airchecks fra Kanal 24, Radio 100FM, NRK P3, NRK mP3, NRJ og Nite Rocket. Du kan dessuten lese om de nye programlederene på Pop FM, Ole Ivars som spilte opp til gidstjeneste og opphavsrett kan tvinge radio inn på mobilen.

Hør airchecken på mobil!
For 1 år siden – 2010 – Rune Kjelldahl @ Nite Rocket

For 1 år siden – 2010 – Ole Ivars-gudstjeneste
Norges fremste danseband, Ole Ivars, spiller opp under radiogudstjenesten i NRK P1 søndag.

For 1 år siden – 2010 – Opphavsrett kan tvinge radio inn på mobilen
I USA har radio egentlig hadde ganske behagelig med tanke på opphavsrett og betaling for dette. I Europa er vi mer vant og avgifter for spilling til låtskrivere, komponister og plateselskaper er dagligdags. Det skal det også bli i USA, men bransjen velger å gjøre det på en betingelse – at mobiltelefoner får radio.

For 1 år siden – 2010 – Hvem eier denne mikrofonen?
En mikrofon i gull… Hvem har det? Eller kanskje enda viktigere, hvem trenger det? Hva sier man når man bestiller en? Hvem sørger for graveringen. Spørsmålene er mange, men viktigst hvem eier den?

For 1 år siden – 2010 – Nye hjemmesider
Produksjonsselskapet Blue Revolution, som blant annet produserer det syndikerte Totally 80′s, har fått seg nye friske hjemmesider.

For 1 år siden – 2010 – Interaktive dabbl tatt av DAB-nettet
Overskriften krever antagelig et “inntil videre” forbehold når det er kloke og kreative hoder i One Golden Square vi snakker om. Dabbl, digitalstasjonen som overlot alt til lytterene, har blitt tatt av DAB-nettet og er erstattet med Absolute 90′s fra samme eier.

For 1 år siden – 2010 – Mystisk stemme sa: 93 882 naimina 74 14 35 74
En russisk radiosender med navnet UVB-76 har den siste uken sendt annet enn bare summing. Folk har hørt stemmer og 23 august begynte en stemme å lese ut det som kunne høres ut som en mystisk kodet beskjed.

For 1 år siden – 2010 – Her er programlederene på Pop FM
Programlederene som skal lede den nye SBS Radio/Berlingske Tidende (BT) kanalen Pop FM, FM5, i Danmark er kjente navn fra stasjoner som NOVAfm, Radio 2, The Voice og Radio 100FM. Pop FM går på luften i slutten av september.

For 1 år siden – 2010 – Silje Stang til TV2
Silje Stang tar over for Sturla Berg-Johansen som programleder i TV2-programmet Sporløs, skriver VG. Hun har ikke vært å høre på P4 på en god stund.

Hør airchecken på mobil!
For 2 år siden – 2009 – Lina Karlsson @ NRJ

Hør airchecken på mobil!
For 2 år siden – 2009 – Joakim Radiomann Killingberg @ NRK mP3

Hør airchecken på mobil!
For 2 år siden – 2009 – Radioresepsjonen @ NRK P3

Hør airchecken på mobil!
For 2 år siden – 2009 – Morgenhyrdene @ Radio 100FM

For 2 år siden – 2009 – Klager inn sexundervisning på P3
Seksualundervisningen til den glatte Paradise Hotel deltageren Petter Pilgaard på NRK P3 ble for drøy for en lytter som har klaget saken inn til Kringkastingsrådet.

For 2 år siden – 2009 – Gir bort drømmebryllup – hvis du vil gifte deg naken
Radiostasjonen The Edge i New Zealand disker opp med tidenes drømmebryllup, men bare til par som er villige til å gifte seg i nettoen.

For 3 år siden – 2008 – Tatt av etter “voldtektsvits”
DJ Alex Zane er suspendert fra frokostshowet på Londons Xfm etter å ha spilt en comedy song om voldtekt. – Smakløst, sier stasjonsledelsen som øyeblikkelig tok ham av. DJ Alex Zane sjokkerte Xfm lytterne da han sendte en comedy song som han og noen kolleger hadde laget. Reaksjonen lot ikke vente på seg og han ble suspendert med øyeblikkelig virkning.

For 5 år siden – 2006 – Superstjerner til Kiss
Britiske Emap har signert DJene Carl Cox og Armin Van Buren til nye Kiss FM.

Hør airchecken på mobil!
For 6 år siden – 2005 – Lars Eikanger @ Kanal 24

Be the first to comment on "Flashback 26. august 2011"

Legg inn en kommentar