Capital FM boikotter One Direction

One Direction vant Best British Single under Brit Awards tirsdag – men glemte å takke Capital FM. Istedet takket de rivalen BBC Radio 1. Det var Capital-lyttere og iTunes brukere som hadde stemt dem frem.


Det er det britiske bransjenettstedet Radio Today som onsdag kunne bringe nyheten om at Capital FM på ingen måte ble fornøyd med guttebandet One Directions tabbe under Brits.

Bandet vant Best British Single etter å ha blitt stemt frem av Capital FM-lyttere og iTunes brukere. Istedet var det rivalen BBC Radio 1 de valgte å takke fra scenen.

Reaksjonen var umiddelbar på Twitter – men for bandet, var reaksjonen fra Capital like umiddelbar. Ifølge Radio Today skulle One Direction ha gjort en opptreden med Capital FM onsdag – dette ble umiddelbart kansellert, det er også et omfattende promotionopplegg for deres britiske turne som skulle gått på stasjonen.

Sent onsdag ettermiddag kom det en pressemelding fra One Direction via PR-firmaet Hackford Jones hvor bandet beklaget at de «glemte» Capital FM.

«One Direction glemte å takke Capital FM-lytterene da de mottok sin Brit Award for Best British Single. Dette var en glipp fra guttene i alt oppstyret omkring prisen. Bandet vil gjerne benytte denne anledningen til å takke Capital Radio og deres lyttere for støtten og for alle stemmene.»

Capital FM-eier Global Radio har ikke kommet med noen uttalelse.

(Kilde: Radio Today)

1 Comment on "Capital FM boikotter One Direction"

  1. Ahh. Herlig. Elsker Capital. Og makt.

Legg inn en kommentar