Flashback 4. april 2012

(Foto: RadioAssistant.com)

I dagens Flashback kan du høre airchecks fra NRJ i Oslo, Rix FM i Stockholm, Z100 i New York og Heart i London. Du kan også lese om et forbrukerkrav om radio i iPod og at svenske radiostasjoner klager konsesjonsavgiften fjernes.


For 1 år siden – 2011 – P3 Morgen med Ronny Brede Aase og Kristine Riis @ NRK P3


For 1 år siden – 2011 – Gert Fylking (Äntligen) @ Radio 1 Stockholm

For 1 år siden – 2011 – Salget avtar og DAB-overgangen er usikker
Den planlagte overgangen til digital kringkasting i Storbritannia i 2015 er høyst usikkert ifølge bransjefolk, spesielt etter at salgstallene for 2010 viste dalende interesse for DAB-apparater. Regjeringen skal være forberedt på å spytte inn penger for å holde DAB-skuta flytende.

For 1 år siden – 2011 – Nielsen Music – 13/2011
Ingen overraskelser på ukens Nielsen Music-lister. Bruno Mars topper, Jennifer Lopez klatrer og Usher har kapret andreplassen. Se alle listene som viser hva som er spilt på norsk radio akkurat nå!

For 1 år siden – 2011 – Fem radionyheter fra MTG i dag
I dag er det premiere på MTGs nye talk-radio Radio 1 i Stockholm, og dessuten dukker fire av selskapets radiostasjoner opp i det digitale testnettet. Det betyr at Rix FM, Bandit, NRJ og analognyheten Radio 1 også kan høres i DAB+.

For 1 år siden – 2011 – Radioprofilen: Guro Trinterud
Navnet er Guro Trinterud. Stasjonen er P5. Det snåleste øyeblikket i karrieren skjedde da hun skulle intervjue Julio Iglesias for et par år tibake, hva skjedde egentlig? Les om det i Radioprofilen hennes her!

For 1 år siden – 2011 – Super stand-in #2
P3 Morgens Live Nelvik har ikke sluttet. Mange har undret etter at hun forsvant fra luften. Nå har hun dementert sin avgang på radioen og på nett og som super stand-in mens hun gjør et TV-prosjekt er tidligere Live-makker Kristine Riis. Og Kristine lyder knall på P3 Morgen!

For 1 år siden – 2011 – Super stand-in #1
Comedy Dave har ferie og Chris Moyles show var et team-medlem mindre enn normalt. De visste råd og hentet inn en super stand-in… artisten Olly Murs! Han vant X-Factor i UK.


For 5 år siden – 2007 – Miklo Håkansson @ Rix FM

For 5 år siden – 2007 – Vil ha radio i iPoden
En amerikansk undersøkelse har spurt iPod brukere hva de ønsker i neste versjon av mp3-spilleren. Svaret er klart og tydelig: de vil ha radio.

For 5 år siden – 2007 – Svenske stasjoner klager til regjeringen
De kommersielle radiostasjonene i Sverige krever at konsesjonsavgiften fjernes og at reklamereglene lettes. Her i Norge vurderes det å innføre en slik avgift.


For 6 år siden – 2006 – Phil Hollins @ Heart 106.2 London


For 6 år siden – 2006 – Christer Dahl @ NRJ


For 6 år siden – 2006 – Paul Cubby Bryant @ WHTZ/New York

Be the first to comment on "Flashback 4. april 2012"

Legg inn en kommentar