Lokalradio får Level 42-stjerne som DJ

Vokalisten i 80-talls bandet Level 42, Mark King, skal gi lokalradioen på Isle of Wight, helt sør i England, og dets lyttere to helt spesielle 80-talls programmer nå i påsken.


Å få 80-talls musikk servert sammen med gode historier fra en person med et unikt ståsted fra tiåret er det beste man kan få på radio. Det føler iallefall lokalradioen Isle of Wight Radio på den lille øya sør for det britiske fastlandet.

80-tallsstjernen Mark King skal presentere programmet Mark’s Ultimate 80s på langfredag og andre påskedag.

Det er ikke helt uten grunn at Level 42-stjernen har blitt spurt om å gjøre programmet. Bandet hans er nemlig på toppen av listen av band som skal spille under radiostasjonens Jubilee Festival senere i år i anledning 60-års jubileet til dronningen Elizabeth II.

Til RadioToday.co.uk sier programsjef Paul Topping at de gleder seg over å ha Mark King på laget og at historiene hans om musikken på 80-tallet og tiden da han vokste opp på øya gjør ham til den perfekte programleder for Ultimate 80s.

1 Comment on "Lokalradio får Level 42-stjerne som DJ"

  1. Mark King er vel strengt tatt mest kjent for å være en av verdens beste slap-hand bassister enn en ren vokalist. I originale Level 42 delte han vokalistjobben med keyboardisten Mike Lindup.

    :-)

Legg inn en kommentar