Sommersingel fra Chris Medina

Norge elsker Chris Medina og han er tydeligvis glad i Norge. Hans ferske singel Amazed ble sluppet til radio i dag og er den perfekte poplåten for radiostasjoner som leter etter en låt som beskriver sommeren i det voksne hitformatet.


Chris Medina er kjent for Jennifer Lopez tårer da han ble sendt ut av American Idol, men her hjemme er han fremfor alt kjent for sangen What Are Words. Sangen handlet om forloveden som fikk en hjerneskade etter en bilulykke i oktober 2009. Han sang også sangen i begravelsen til Utøya-offeret Monica Iselin Didriksen. Hun elsket sangen og foreldrene ba ham komme å synge.

Den nye låten, som vi dessverre ikke har video på YouTube eller er lagt ut på Spotify ennå, er av beste sommerhitkvalitet. Den passer radio perfekt og heter Amazed.

Chris Medina har allerede fremført låten på Kvelden Er Din på TV2.

3 Comments on "Sommersingel fra Chris Medina"

 1. Tommy Olsen | 15/05/2012 at 08:49 |

  Hei, her er den på spotify, den er på albumet hans:

  http://open.spotify.com/track/1JNGygjCQ0dxppsAWd05xN

 2. Tusen takk Tommy!

  Årsaken til at vi ikke fant Chris Medina (eller Christ Marina som Spotify undret om vi lette etter) er fordi albumet hans er blokkert i Storbritannia, derfor ikke søkbart.

  Alle som vil høre låten bør derfor trykke på lenken til Tommy :)

 3. Hermione Granger | 15/05/2012 at 13:58 |

  Nope, den linken der er til versjonen som var på albumet. Singelreleasen er en helt ny versjon og den låter veldig forskjellig. Ganske mye bedre må jeg si.

Legg inn en kommentar