Partnerannonsører Radio.no NRJ - Hit Music Only P4 P5 P7
Honningbarna spiller hos under P3aksjonen. – P3aksjonen finner nye måter å støtte en god sak på, og det er det uansett gøy å være med på, mener vokalist Edvard Valberg. Foto: Kim Erlandsen, NRK P3.

P3aksjonen tilbyr 16 konserter på 100 timer

Honningbarna er Norges kanskje aller feteste liveband. De mottok prisen «Årets liveartist» under P3Gull i fjor og slapp akkurat ny plate, «Goldenboy». I dag, fredag, spiller de på P3aksjonen. 16 andre konserter får plass på programmet under årets P3aksjon.

Read more

Erik Hanøy opplever suksess som foredragsholder. Foto: Facebook

Livet etter radio: Erik Hanøy har funnet sitt kall

Han brukte et kvart århundre på radioen i Bergen og vekket folk hver dag. Så ble det slutt. Å avslutte en lang karriere kan være traumatisk for noen og en hver. Men hva med oss radiofolk? Hva passer vi til. Erik Hanøy fant sitt kall og har fortsatt folk som publikum i sin hverdag.

Read more


dab

NRK tilbyr brukerne en chat hvis de har DAB-spørsmål

NRK Publikumsservice har tatt det hele et steg lenger og tilbyr chat på nett for dem som har spørsmål om DAB. Klokken tikker ned mot FM-slukking i januar. I chatten kommer det opp et fornavn og tittelen “radiorådgiver” og den hyggelige personen på andre siden svarer villig på de vanskeligste spørsmål omkring digitaliseringen. Tjenesten er naturligvis gratis.

Read more


Trygve Rønningen. Foto: MTG

Trygve Rønningen forlater MTG og returnerer til TV 2

Trygve Rønningen forlater stillingen som administrerende direktør i MTG Norge, og finansdirektør Pål Falck-Pedersen tar over sjefsstolen inntil videre. Det går fem av en pressemelding mandag. Rønningen forlater MTG og får hovedansvaret for kanalene i TV 2 og planleggingen av disse.

Read more

prixradio

Prix Radio – vinnere 2016

Årets Prix Radio er vel overstått og ble utdelt til glade, fornøyde og velfortjente vinnere under gallamiddagen som avslutter Radiodager. P4 ble kveldens store vinner da den norske radiobransjen hedret seg selv. I alt 19 priser ble delt ut, og P4 ble kveldens store vinnere med hele seks priser.

Read more

radiodager

NRK pekt ut som kommersiell fiende

NRK ble pekt ut som kommersiell fiende under radiolederdebatten på Radiodager torsdag. P4-sjef Kenneth Andresen mente nye P1s morgensending på papiret er akkurat det samme som P4 og Radio Norge, og Bauer Media-sjef Lasse Kokvik sa han savnet kontroll på “NRKs populistiske strategi”.

Read more