Trygve Rønningen. Foto: MTG

Trygve Rønningen forlater MTG og returnerer til TV 2

Trygve Rønningen forlater stillingen som administrerende direktør i MTG Norge, og finansdirektør Pål Falck-Pedersen tar over sjefsstolen inntil videre. Det går fem av en pressemelding mandag. Rønningen forlater MTG og får hovedansvaret for kanalene i TV 2 og planleggingen av disse.

Read more

Partnerannonsører Radio.no NRJ - Hit Music Only P4 P5 P7
prixradio

Prix Radio – vinnere 2016

Årets Prix Radio er vel overstått og ble utdelt til glade, fornøyde og velfortjente vinnere under gallamiddagen som avslutter Radiodager. P4 ble kveldens store vinner da den norske radiobransjen hedret seg selv. I alt 19 priser ble delt ut, og P4 ble kveldens store vinnere med hele seks priser.

Read more

radiodager

NRK pekt ut som kommersiell fiende

NRK ble pekt ut som kommersiell fiende under radiolederdebatten på Radiodager torsdag. P4-sjef Kenneth Andresen mente nye P1s morgensending på papiret er akkurat det samme som P4 og Radio Norge, og Bauer Media-sjef Lasse Kokvik sa han savnet kontroll på “NRKs populistiske strategi”.

Read more

Statssekretær i Kulturdepartementet, Bård Folke Fredriksen. Foto: RadioAssistant

– Ikke glem lytteren i denne prosessen

Statssekretær Bård Folke Fredriksen i Kulturdepartementet staket ut kursen for Radiodager i sin åpningstale til delegatene torsdag. Det var en optimistisk Folke Fredriksen, til tross for at mediebransjen er preget av nedgang med litt over 100 dager til et omfattende teknologiskifte.

Read more

kiss-radio-1-fail

Oops… Kiss opererer med Radio 1-logo på DAB

Det begynner å bli en stund siden Radio 1 forsvant, men radiokanalen – iallefall logoen – lever videre digitalt. For nå du lytter til Kiss på DAB-radioen din, og du har et display som viser frem ekstrainnholdet som blir kringkastet, så får du noe overraskende en Radio 1-logo.

Read more


Foto: Tom Øverlie, NRK P3

Christine Dancke fikk panikkangst – har kjempet seg tilbake

I et svært ærlig innlegg har NRK P3s Christine Dancke, en merittert kollega, utlevert seg selv og sin panikkangst. Fastlegen sa at hun aldri ville jobbe igjen – men en psykolog, stå-på-mot og gode kolleger og sjefer har bidratt til at vi fortsatt får glede av Dancke i radioen. Uten at Dancke lider.

Read more


NRK-feil

Ooops… NRK.no forsiden nede tirsdag morgen

Brukere av NRK.no møtte bare feilmeldinger når de logget seg inn tirsdag morgen. Feilen oppstod i 7-tiden og var rettet opp innen kort tid. Den rammet bare forsiden til NRK – undersider som radiokanalene og distriktskontorer fungerte som normalt.

Read more