DEMENTI : Niarn og ARN

Radiostudie

RadioAssistant skrev tidligere idag, at Niarn var blevet fyret fra ANR, og at det skulle være som følge af, at han skulle være mødt påvirket op på job. Begge dele har vi ikke haft det fornødne belæg for at skrive. Det er korrekt, at Niarn har forladt ANR med øjeblikkelig virkning. Vi underskylder overfor Niarn og øvrige implicerede.

Rapperen Niarn, der har været en del af Radio ANR´s morgenhold “Anne & De Herreløse Hunde”, har med øjeblikkelig virkning forladt radiosationen. Han var ikke med i udsendelsen tirsdag morgen, og Redaktør Jan Jensen bekræftede afgangen på Facebook senere på dagen.

Hvorvidt der er tale om en fyring eller om Niarn selv har sagt op med øjeblikkelig virkning, svæver lidt i det uvisse idet flere florerer flere versioner af sagen i den danske radiobranche.

I forbindelse med, at Niarn flyttede tilbage til Aalborg, fik han job som medvært på ANR´s prisvindende morgenshow ”Anne & De Herreløse Hunde” sammen med Anne Kejser og Niels Skovmand. Men det er slut nu.

Nordjyskes chefredaktør Lars Jespersen vil ikke kommentere på sagen, men bekræfter, at samarbejdet med Niarn er ophørt. Det samme er tilfældet hos IdolINC!, der er pladeselskab for Niarn.

OPDATERET 14:48
Nordjyske Medier udtaler sig til BT om sagen.

OPDATERET 15:38
Podcast af “Anne & De Herreløse Hunde” fra den 11. april 2012.
Niarn er med fra 00:00:00 og til 01:10:40 (fra start og frem til nyhederne kl. 09.00), hvorefter han forsvinder.

Hvad skete der?

Vær med i debatten her

Be the first to comment on "DEMENTI : Niarn og ARN"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*