Det klassiske kulturprogram ’Troldspejlet’ som podcast

'Troldspejlet Podcast' er en podcastversion af det klassiske tv-program, hvor Jakob Stegelmann og redaktionen bag 'Troldspejlet' fortæller nyt fra fantasiens verden. Foto: Ursula Taylor. Foto: Ursula Taylor © Type 1

Denne uge kom der en podcastversion af det klassiske kulturprogram fra tv med Jakob Stegelmann i studiet – sammen med ’Troldspejlet’s redaktion. Podcasten er mest for voksne.’Troldspejlet Podcast’ er en podcastversion af det klassiske tv-program, hvor Jakob Stegelmann fortæller nyt fra fantasiens verden. ’Troldspejlet Podcast’ udkom torsdag den 8. februar, og podcasten kommer herefter den første torsdag i måneden.

29 år efter ’Troldspejlet’s premiere tager programmet således hul på en ny epoke. Men emnerne er selvfølgelig de samme. Der bliver talt om film, tegneserier, computerspil og bøger – med eventyret og den gode historie som fællesnævner.

’Troldspejlet Podcast’ giver stadig ikke karakterer. Men podcasten dykker dybere ned i emnerne, for det har man jo tid til, når det er podcast. Og så er denne version af ’Troldspejlet’ ikke tænkt til børn, men snarere alle de voksne, der ikke kan forestille sig en tilværelse uden fantasy, sci-fi, computerspil og animation.

Jakob Stegelmann er vært, men med sig i studiet har han ‘Troldspejlet’s redaktion.

Be the first to comment on "Det klassiske kulturprogram ’Troldspejlet’ som podcast"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*