Poddpremiär för Hungriga hjärtan i P1 – stormig kärlek och starka känslor

Siri von Malmborg. Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

På alla hjärtans dag är det premiär för podden Hungriga hjärtan i P1. Det blir kärlek hämtad ur verkligheten och starka känslor när kända och okända människor delar med sig av sina stormigaste förhållanden och mest omvälvande kärleksupplevelser.Totalt blir det tio avsnitt, de tre första släpps 14 februari. Podden görs av Siri von Malmborg och i ett av avsnitten berättar Anitha Schulman om hur hon blev förälskad mot sin vilja.

I Hungriga hjärtan i P1 förenas människorna bakom berättelserna av att alla, på olika sätt, behövt kämpa för kärleken. Podden leds av Siri von Malmborg som även kom med idén.

– Det är oftast mer komplicerat än att människor möts, blir blixtkära och lever lyckliga i alla sina dagar. Jag är född på alla hjärtans dag så mitt intresse för kärlek är förutbestämt. Min telefon är en loveline dit alla kompisar ringer och frågar om råd, så det här har varit ett drömprojekt. Att få lyssna på allas berättelser, så mycket igenkänning, så mycket smärta, säger Siri von Malmborg.

Om Siri von Malmborg

Siri von Malmborg är 31 år och född och uppvuxen i Stockholm. Hon brinner för starka berättelser i ljudform och Hungriga Hjärtan är hennes stora drömprojekt. Hon är utbildad radioproducent vid Stockholms Dramatiska Högskola (tidigare dramatiska institutet) och har arbetat som reporter för bland annat Kropp och Själ i P1, Verkligheten i P3, Oförnuft och Känsla samt Medierna i P1. Hon har även jobbat med Sveriges Radios Drama för unga. Siri har en kandidatutbildning i Litteraturvetenskap, samt har studerat dramatiskt skrivande på Nordens Folkhögskola Biskops Arnö.

Be the first to comment on "Poddpremiär för Hungriga hjärtan i P1 – stormig kärlek och starka känslor"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*