Vinter OL er radiotid – NRK dekker alt og går samtidig 24/7 med NRK Sport

Andreas Toft, Carina Olset og Susann Michaelsen er noen av profilene på NRK Sport. Foto: Ole Kaland/NRK

Vinter OL starter denne uken og NRK skal fylle sendetiden på NRK Sport med olympiske helter, drama, oppturer og nedturer. Dette markerer dessuten begynnelsen på en ny era for NRK Sport som vil fortsette 24/7 dekningen av sport etter at de olympiske vinterleker er over.

NRK dekker vinterlekene i Pyeongchang i Sør-Korea døgnet rundt på NRK Sport. Kjente stemmer skal følge lytterne gjennom arrangement, deriblant Carina Olset, Susann Michaelsen, Andreas Toft og ikke minst kommentatorar som Jann Post og Andreas Stabrun Smith.

Tidligere har NRK sport ofte hatt samsendinger med NRK P1, men fra og med dette OL- og i tiden etter – vil NRK Sport fortsette med eget innhold døgnet rundt.

– NRK Sport er for lengst etablert som kanalen der folk får sport på radio, og nå byr kanalen på mer. Fra nå av får lytterne også nyheter og musikk mellom alt som skjer i idrettsverden, seier fungerande radiosjef Jon Branæs til NRK.no.

Også NRK P1 kommer til å sende høydeepunkt fra OL, men absolutt alt NRK sender fra Pyeongchang vil gå på NRK Sport.

1 Comment on "Vinter OL er radiotid – NRK dekker alt og går samtidig 24/7 med NRK Sport"

  1. Yngve Stiansen | February 16, 2018 at 11:56 | Reply

    Det er gledelig at spesialkanaler som ikke bare må spille musikk hele døgnet dukker opp på DAB-lista. skulle gjerne sett flere DAB-kanaler som våger å rendyrke konkrete interesser uten å få dårlig samvittighet fordi det er tre minutter siden forrige sang sluttet. Hva med en spesialkanal for lydbokopplesning eler kanskje en kanal for internasjonale nyheter på engelsk.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*